*

Author Topic: This site won't load under one internet provider, but rather another  (Read 956 times)

Offline VANGUARD

  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1479
I don't understand this one at all. After some testing, it seems as though under my internet provider, I can't access this site unless I am using my "cell phone" Internet provider.

I can understand web browsers, with security or something, but this is just a different internet provider. Any ideas as to what is going on?

And just so you know, I switched to the cell phone provider, was able to get in here, do stuff, then switched. It then failed to load anything. I then switched back and was able to browse again. so this isn't a timing issue. It has to be something to do with the provider.

Offline -<WillyP>-

  • Lt. Commander
  • Purple Heart
  • ****
  • Posts: 2335
  • I can haz personal text?
    • My photo gallery
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #1 on: February 23, 2017, 03:46:30 AM »
All I can suggest is make sure you are logged out on the phone, delete cookies, clear cache, reboot your router, etc... If that doesn't work, contact your service provider.
Smart people look like crazy people to stupid people.

Offline VANGUARD

  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1479
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #2 on: February 23, 2017, 05:54:01 AM »
I have and they said to contact you. Its the "contact somsone else" game. I know youre not playing that game with me. I suspect its my provider, but they claim its not on their end.

Offline -<WillyP>-

  • Lt. Commander
  • Purple Heart
  • ****
  • Posts: 2335
  • I can haz personal text?
    • My photo gallery
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #3 on: February 25, 2017, 10:19:40 AM »
I wish I had a better answer for you, but I just don't know.
Smart people look like crazy people to stupid people.

Offline VANGUARD

  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1479
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #4 on: February 25, 2017, 08:15:31 PM »
I think it's Frontier, at least my settings. I tried this on my mothers who also has frontier and I think it worked.

As long as I can access this, that's all that matters. I think the Linux forum I go to also gave up. I had several replies (mostly from one) per day. After finishing up what he had me do, it's been a very quiet two days.

Bizarre things seem to happen to me and I have no idea how to figure it out.

Offline VANGUARD

  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1479
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #5 on: February 28, 2017, 07:36:05 PM »
I can log in here now. I did nothing, so I don't know what solved this, if anything.

Offline -<WillyP>-

  • Lt. Commander
  • Purple Heart
  • ****
  • Posts: 2335
  • I can haz personal text?
    • My photo gallery
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #6 on: March 05, 2017, 02:53:26 PM »
I did upgrade to the latest version of SMF, so... who knows?
Smart people look like crazy people to stupid people.

Offline VANGUARD

  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1479
Re: This site won't load under one internet provider, but rather another
« Reply #7 on: March 07, 2017, 06:53:21 AM »
it's quite possible, thanks :)

 

Please Help Support PD!

Recent

Members
  • Total Members: 245
  • Latest: Frankye
Stats
  • Total Posts: 19807
  • Total Topics: 1442
  • Online Today: 29
  • Online Ever: 104
  • (September 02, 2016, 05:27:46 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 18
Total: 18