*

Author Topic: Descent 2 Broken?!  (Read 1185 times)

Offline Kaizerwolf

  • Gold
  • ***
  • Posts: 108
    • Youtube
Descent 2 Broken?!
« on: September 05, 2014, 10:13:45 AM »
Hey all,

I've run in to a mysterious bug. While replaying The Enemy Within on D2X-Rebirth, I have discovered a strange glitch. Boss robots don't fire at me! None at all. Not in TEW, not in the main Descent 2 campaign.. it's the weirdest thing. I am currently running Rebirth v 0.57.1, so I am a bit behind on updates, but I don't know if this would help.

Does anyone have a clue?

Thanks,
Kw

Offline TechPro

  • Lt. Commander
  • Platinum
  • ****
  • Posts: 1086
  • Where was I?
Re: Descent 2 Broken?!
« Reply #1 on: September 07, 2014, 08:20:53 PM »
Haven't seen that problem.  I'm running v 0.57.3 and I'm a bit behind as well.

Why not update to v 0.58.1 (click here)?

As for TEW, I know there have been some problems with TEW when used with certain older versions of Rebirth or D2X-XL (though I don't have information on which versions).  TEW works well... if everything else is also working well.

Offline Kaizerwolf

  • Gold
  • ***
  • Posts: 108
    • Youtube
Re: Descent 2 Broken?!
« Reply #2 on: September 08, 2014, 09:03:03 AM »
You know, I probably should have just updated. Up to 0.58.1, hadn't updated since 2011. Something was bound to break eventually!

Thanks TechPro, good to hear from you.  8)
-Kw

 

Please Help Support PD!

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 19692
  • Total Topics: 1433
  • Online Today: 29
  • Online Ever: 104
  • (September 02, 2016, 05:27:46 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 18
Total: 18